Ce implică evaluarea de apreciere cu stele a unui hotel?

Iberostar hotel Dominican Republic

Ce implică evaluarea de apreciere cu stele a unui hotel?

Care sunt diferențeledintreevaluarea cu stele a unui hotel? Mulți oameni ar putea să aprecieze cu o stea și cinci stele, dar care sunt diferențele dintre ele. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Chiar dacă nu ați stat niciodată într-un hotel, probabil aveți o idee destul de bună despre cum arată unul de patru sau cinci stele:

Și probabil, de asemenea, înțelegeți și cum arată un hotel de o stea.

Totuși care este diferența dintre un hotel de trei și patru stele? Sau cazarea într-un hotel de una și două stele? Aceleași întrebări le-am avut și noi. Iată o introspecție rapidă pentru a vă ajuta, astfel încât să nu fiți surprinși sau prea dezamăgiți data viitoare când intrați în holul următorului hotel.

Clasificare hoteluri de 1 stea 

Hotelurile de 1 stea includ facilități simple care satisfac nevoile de bază. Sunt lipsite de bibelouri, dar dacă căutați ceva cu adevărat accesibil și / sau aveți nevoie doar de un loc rapid de somn, aceasta ar putea fi o opțiune pentru dvs.

Exemple de hoteluri de o stea: Econolodge, Motel 6

Clasificare hoteluri de 2 stele

Hotelurile de două stele au un anumit preț, dar sunt curate și oferă condiții de bază. Acestea reprezintă un nivel puțin superior facilităților foarte simple ca și a celor de o stea. De obicei, hotelurile mai mici, conduse de un singur proprietar, de două stele, se află aproape de intersecții majore și atracții populare.

Exemple de hoteluri de două stele: Days Inn, La Quinta Inn

Clasificare hoteluri de 3 stele

Hoteluri de trei stele oferă cazare de calitate, stil, confortabil, dar sunt încă considerate „accesibile”. Deși nu sunt generoase, ele oferă o opțiune mai simplă, care nu va afecta bugetul și sunt localizate în mod obișnuit în funcție de zonele de afaceri, deci dacă sunteți într-o călătorie de afaceri, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă.

Exemple de hoteluri de trei stele: Holiday Inn, Hilton

Clasificare hoteluri de 4 stele

Cu servicii de peste medie, zone frumoase de recepție și multe altele, hotelurile de patru stele sunt de lux, de înaltă calitate și confortabile, cu o varietate de facilități. Nu este nici o îndoială că dacă considerați că hotelurile de patru stele sunt o opțiune pentru planurile dvs. de vacanță, prețurile încep să urce. Cu toate acestea, pentru camere bine luminate, frumos mobilate și mic dejun și servicii de deservire, de cele mai multe ori, hotelurile de patru stele oferă un nivel ridicat de cazare și servicii.

Exemple de hoteluri de patru stele: Marriott, Hyatt

Clasificare hoteluri de 5 stele

Noile lobby-uri de hotel, mobilier elegant, piscine încălzite, cadă de baie în aer liber sau jacuzzi, deservire în cameră 24 de ore pe zi, etc: Toate sunt incluse în opțiunile de confort de lux ale hotelurilor de cinci stele și a serviciilor impecabile. Hoteluri de cinci stele sunt cu siguranță „acolo” pe spectrul de costuri, dar veți primi servicii de primă clasă, fără nici o îndoială. Dacă asta este ceea ce căutați, nu veți fi dezamăgiți.

Exemple de hoteluri de cinci stele: Ritz Carlton, Four Seasons