Cum sa alegi hotelul potrivit pentru tine

Cum sa alegi hotelul potrivit pentru tine

Cum sa alegi hotelul potrivit pentru tine

Alegerile sunt minunate. Dar prea multe alegeri pot deveni copleșitoare. Când rezervați un hotel, este important să aveți un plan pentru a alege pe cel potrivit dvs. Nu este întotdeauna cea mai interesantă parte a planificării unei vacanțe, dar aveți nevoie de un loc unde să dormiți. Urmând pașii mei simpli, veți economisi timp și veți reduce frustrarea.

Filtrarea și sortarea hotelurilor

Indiferent de site-ul de pe care voi rezerva, primul lucru pe care îl fac este, odată ce am introdus orașul și datele pe care le caut, este să filtrez hotelurile după prețul dorit. Cu excepția cazului în care există sute de hoteluri, voi pleca, de obicei, în cele care sunt în cea mai mică categorie, chiar dacă sunt dispus să plătesc undeva ceva de mijloc. Niciodată nu știți când se poate găsi ceva bun în varietatea super ieftină.

În continuare, dacă site-ul are filtre pentru facilități, aleg cele mai importante pentru mine. De exemplu, bifați doar hoteluri care au Wi-Fi, o piscină și parcare. Uneori poți alege câte stele doriți sau tipul de hotel, cum ar fi „romantic” sau „familie”. Acest lucru va elimina orice hotel care nu corespunde cerințelor dvs., ceea ce vă oferă mai puține opțiuni.

Apoi sortați lista. Poate prețul este cel mai important lucru, sau poate doriți să sortați după evaluările de recenzie. Acum puteți vedea opțiunile în ordinea care este importantă pentru dvs.

Explorați harta

Există anumite atracții acolo unde călătoriți care doriți să fie în apropiere? Vreți să fiți aproape de aeroport? Vreți să fiți aproape de mijloacele de transport în comun?

Aceste lucruri sunt de obicei menționate în descrierea hotelului, însă ar fi nevoie de mult timp să citiți despre fiecare pentru a afla. În schimb, priviți harta. Mișcați harta până când aceasta va arăta partea orașului în care doriți să rămâneți și apoi uitați-vă numai la hoteluri care se află în zona respectivă.

Unele site-uri de rezervare vor afișa toate hotelurile de pe hartă, chiar dacă acestea nu îndeplinesc criteriile dvs. Ar trebui să puteți deosebi cele care corespund cerințelor dvs. de cele care nu corespund prin culoarea cursorului utilizat pentru a eticheta fiecare hotel.

Decideți ce este important într-un hotel

Unii oameni doresc doar un hotel cu un mic dejun gratuit, în timp ce alții preferă să mănânce masa de dimineață la un restaurant local sau la o brutărie. Dacă micul dejun gratuit nu este important pentru dvs., nu lăsați ca acesta să devină un factor determinant.

Dacă doriți un loc cu WiFi, citiți pentru a vedea dacă este gratuit sau are o taxă, și dacă este disponibil în tot hotelul sau doar în zonele comune, cum ar fi lobby-ul. De asemenea, determinați dacă hotelul are numai WiFi, doar un computer cu internet disponibil pentru utilizare sau ambele.

Veți ajunge târziu noaptea? Verificați dacă recepție hotelului este deschisă 24 de ore pe zi. Dacă nu, uneori trebuie să informați hotelul cu privire la ora sosirii dvs. și cineva vă va permite să intrați înăuntru. Dar există unele locuri care sunt imposibil de verificat dacă ajungeți peste un anumit timp.

Vezi, lucruri precum dimensiunea patului și fumatul vs camere pentru nefumători. Oferă hotelul articole de toaletă sau uscător de păr?

Nu toate aceste lucruri vor fi importante pentru dvs. Alegeți câteva care sunt esențiale pentru dvs. și eliminați hotelurile care nu au toate sau cele mai multe din ceea ce căutați.

Este important să atrageți atenția asupra a ceea ce contează cel mai mult și să evitați orice altceva atunci când alegeți hotelul potrivit dvs. Veți pierde doar timpul dacă vă uitați prin fiecare hotel în parte, astfel încât filtrarea celor care nu îndeplinesc criteriile dvs. va reduce foarte mult timpul petrecut în căutare.